Зв’язатися з нами

+38 (044) 587-73-92
+38 (067) 325-64-22
+38 (050) 367-88-72
м. Київ, в. Л. Руденко 6А, оф. 625

Головна / Колектив / Катаріна Канівець
Катаріна Канівець

Викладач біології, куратор з навчання

Мене звати Катаріна. Я допомагаю абітурієнтам готуватися до вступних іспитів 10 років. І зрозуміла, що запорукою успішної підготовки є: професійний викладач, правильні посібники, маленькі групи, бажання вчитись та віра учня в себе.

Моє знайомство з біологією почалося ще в школі зі спеціалізованого хіміко- біологічного класу, предмет мені настільки сподобався, що до цих пір я відчувають захоплення. Але найбільше задоволення це передавати свої знання учням і бачити як з інтересом загоряються їхні очі, як вони починають отримувати задоволення від навчання і своїх знань!

Моя мета навчити Вас розуміти біологію, а не заучувати. Легко запам’ятовувати складний матеріал за допомогою асоціацій, вміти ставити питання, грамотно будувати відповіді на семінарах і уроках, аналізувати, пов’язувати великий обсяг інормації в єдиний логічний ланцюжок, систематизувати та впорядковувати отримані знання.

Я не прихильник механічного зазубрювання і тривалого конспектування на уроці, адже ми знаємо, що у кожної людини є кілька видів пам’яті, активізуючи більшість з яких можна домогтися переведення інформації в довгострокове сховище в мозку, а це саме те, що потрібно при підготовці до іспитів. Однак, я хочу, щоб Ви не тільки здали ЗНО на 200 балів, а й використовували свої знання та навички у ВУЗі.

Мені цікаво, в майбутньому бачити Вас затребуваними і кваліфікованими спеціалістами: лікарями, педагогами, психологами … Моя місія прищепити великий інтерес і почуття допитливості, спрагу знань кожному учню. Біологія велика, складна, а також дуже динамічна, супер цікава і красива наука. Приєднуйтесь!