Связаться с нами

+38 (044) 587-73-92
+38 (067) 587-73-92
+38 (050) 587-73-92
м. Київ, в. Л. Руденко 6А, оф. 625

Главная / Колектив Enotti / (UA) Єлизавета Жарікова
(UA) Єлизавета Жарікова

(UA) Викладач української мови

(UA) Мова і мислення — нерозлучні. Уміння логічно і грамотно висловлювати думку робить людину успішною, у якій сфері вона б не працювала. Психологи стверджують, що той, хто володіє мовою, мислення своє впорядковує також.

Я хочу донести до учнів мову не як суху сукупність нецікавих правил, а як живу, органічну й цілісну систему, яка розвивається і функціонує за певними законами. Розуміння цих правил, а не нудне зазубрювання, дасть ключ не тільки до успішного складання ЗНО, а й до вивчення мови в університетських курсах. Уміння писати цілісні й змістовні тексти ще не раз знадобиться під час навчання: реферати, курсові, інші види наукових робіт — усе це вимагає якісних знань з української мови. Цікаві вправи, творчий підхід допоможуть виконати тестові завдання на відмінно і навчать знаходити вихід із нестандартних ситуацій.

Твір з української мови на ЗНО — важлива частина підготовки. Стверджую, що кожного учня можна навчити писати цікаві та якісні тексти! Варто тільки відкрити деякі «секрети» та пробудити творчий потенціал особистості.